Løbet / Hvad synes andre og pressen?

Løbernes kommentarer 2007-2014 på den gamle hjemmeside

Kommentarerne herunder er sakset fra den gamle hjemmeside. Kommentarer til  fremtidige løb gøres bedst på vores Facebookside
 
Ole Rask // 18.06.14
//

Super arrangement - god styring, god stemning og ikke mindst et opmærksomt personale ved start, udleveringssteder (vand...) og målområde. I forbindelse med den uheldige episode ved målområde med en tilskadekommen var sikkerhedsorganisationen øjensynlig også på plads.

Trods foranstående kunne man måske gøre mere. Man får indtryk af, at dem der presser sig selv hårdt ikke er helt klar over i hvilken situation de er i - slet ikke når de når ud over et hvis punkt.

Derfor tænkte jeg på, at man kunne udpege nogle af løberne til at være sikkerhedsrepræsentanter, som er opmærksom på pressede løbere og evt. samtaler med vedkomne - hvor langt har du løbet, har du fået væske etc. eller gør udleveringssteder opmærksom på denne person.

Jeg er godt klar over foranstående ikke er nemt at praktisere, og det kan være man har tænkt det samme tidligere, afprøvet og forkastet det. Det eneste jeg vil med dette indlæg er, at undgå nogle af disse situationer.
Per Lund Hansen // 16.06.14
plh@it.dk //

Som gammel Skælskør-dreng var det en dejlig oplevelse at løbe der, hvor jeg gik på vej til skole.
Et fantastisk arrangement i et fantastisk vejr.
Kommer helt sikkert næste år.
Hilsen Per fra Farum.
Anne Kristiansen // 16.06.14
anse@os.dk //

Som debutant fra Nykøbing F. siger jeg tusind tak for et fantastisk arrangement. En super smuk rute og meget velorganiseret med prima forplejning. Og når så sommeren viser sig fra sin bedste side,så er oplevelsen fuldendt. Jeg fik inspirationen til at deltage i 1/2marantonløbet via en nyhedsmail fra storebælt løbet. Jeg vil klart vende tilbage næste år og anbefale løbet til andre. Tusind tak til arrangørerne
Winnie Thorsø // 16.06.14
winthor13@gmail.com //

Supergodt arrangement. God forplejning og fantastisk opbakning på ruten fra alle hjælpere. Er allerede klar til næste år.
Claus Dyrving // 14.06.14
//

Ser meget frem til endelig at opleve den sagnomspundne smukke rute efter 2 år hvor jeg har været forhindret.
God tur allesammen
Frank K // 14.06.14
kajaktosse@gmail.com //

Nu har jeg pga skader taget billeder de sidste år i stedet for, at deltage. Kom med på afbud i år og glæder mig til i morgen. Håber nogle andre "probono" fotografer vil være til stede og fylde sdkortet op.
Carsten Hansen // 14.06.14
Hansen@canh.dk //

Glæder mig til forhåbentlig endnu en super oplevelse i morgen, ønsker alle løber en god tur, husk nu at nyd den :O)
Kim // 12.06.14
medk2002@gmail.com //

Glæder mig MEGET til søndag! 3. år i træk jeg løber ½ marathon'et! Men vejret, 20 grader og sol siges det nu...fy for pokker den bliver strid! Men hellere det end regn og kuling som for 2 år siden ;-)

Ses! Kom glad!
Karen Dam Gilså // 21.06.13
//

Tak for et godt arrangement, for god organisering og god forplejning. Rigtig dejlig tur. Læser at der var fin opvarmning i Slagelse. Kunne det ikke spredes til de andre starter?
Vi ses igen til næste år.
Gregers Frisken // 20.06.13
alfabeta@mail.dk //

Kære arrangører.
Tak for en rigtig god oplevelse.
Det kan man virkelig kalde for "naturmarathon".
Afvekslende rute, overflod af depoter, masser af smilende guider... selv regnvejret fik I udsat.
Hvis overhovedet muligt hjemsøger jeg Jer igen til næste år!
Gode hilsener fra 1079
nanna berg // 19.06.13
nanna.berg@hotmail.com //

Kære Kaare&Crew
Hvor er det dog fantastisk, at I endnu en gang har formået at stable et så godt løb på benene. I er fantastiske alle sammen! I er top proffe, flittige og effektive og samtidigt så utroligt varme og søde mennesker at møde i start-og målområdet, på ruten og ved depoterne. Alle med smil på læben og med hjælpsomhed og opmuntrende tilråb.
Naturen foldede sig ud med regn og rusk og flygtige solstrejf over grønne marker, bløde bakker, levende hegn, skyggefuld skov og saltduftende Storebæltskyst. Det er vores Vestsjælland, når det er smukkest.
Vi ses igen til næste år!
Glade hilsner
Nanna
Henriette Stjerne // 18.06.13
hstjerne@hotmail.com //

Jeg og mine 2 sønner deltog også i dette fantastiske løb igen i år i hhv 1/2 og 5 km.
Jeg havde bestilt bluser til os alle 3, men da Mikkel (12 år) skulle have sin i str. XS var den givet til en anden :-(
Det er bare ikke ok - er der mulighed for at få en eftersendt eller hente i løbeklubben (Korsør)???
Kærlig hilsen Henriette
John Pedersen // 18.06.13
//

Igen i år et godt arrangeret løb. Dejligt med forskellige startgrupper, men som andre har påpeget måske en ide at de starter lidt forskudt...Og så en til løberne. Jeg hørte der var flere der havde stillet sig til en bedre tid end de nogensinde havde løbet...vær realistisk når der nu er startgrupper.
Henrik Filsø Fonnesbech // 17.06.13
h.vedel@hotmail.com //

Mit første halvmaraton, sikke en udsøgt fornøjelse. Storebælt naturmaraton er jeg helt sikkert fast mand på fremover. Tusind tak for en fantastisk dag.
Christian Syversen // 17.06.13
christian@syversen.dk //

1000 tak for en stor stor løbeoplevelse fra Slagelse til Skælskør. Det er ikke sidste gang jeg løber den tur. Den rute kan klart anbefales.
Steen Nielsen // 17.06.13
reina@bril.dk //

Tak for et godt og veltilrettelagt løb. Jeg har for anden gang løbet ½ marathon.
God organisering, god forplejning og god rute.
Vejret kan i jo ikke gøre noget ved, men det ville være en super oplevelse med en tur, hvor det ikke blæser ret meget :-)

Er der mulighed for rent logistisk at lave et 10 km. løb?
lars frost // 17.06.13
larsfrost@live.com //

Tak for endnu en fantastisk oplevelse. Løb i år for andet år i træk og ingen tvivl om at løbet er en af de smukkeste ruter, men også klart det hårdeste jeg har løbet. Løb sammen med brormand i år og vi er begge tilbage næste år.
På gensyn
Lars
Nina Lindner // 16.06.13
Ninalindner@ymail.com //

Tusind tak for et fantastisk godt arrangement. Jeg deltog for første gang i år og løb 1/2 maraton. Alt var fint og velorganiseret - dog kunne jeg have ønsket mig, at man blev sendt lidt forskudt igang, nu man havde lavet 4 hold. Det havde givet mere luft fra start på de små stier og langs Ceres-stranden og op mod skoven.
Kunne man ønske lidt mindre vind langs stranden næste år?! Så kommer jeg igen ;)
Lene ertner // 16.06.13
Ler@tl.dk //

Hej super løb som 1. 1/2 Løber er det dejligt og hyggeligt løb god rute og god forpl. Kommer igen til næste år.
Jens Thornsen // 16.06.13
t58381552@email.dk //

Tak for et forrygende arrangement. Første gang jeg deltog i løbet. Fantastisk smuk og hård rute, sublim stemning blandt deltagerne og opmuntring under hele turen. Arrangementet er fremragende markedsføring for Skælskør og Korsør.
Frank K // 16.06.13
kajaktosse@gmail.com //https://plus.google.com/u/0/103239681712628581938/posts/e5CZq42oK7s

Prøver igen - Jeg kunne ikke selv få linket til at virke.
Frank Klok // 16.06.13
kajaktosse@gmail.com //https://plus.google.com/u/0/103239681712628581938/posts/e5CZq42oK7s

Mange af Jer så en fotograf for enden af Korsør Bypark! Disse billeder kan ses på linket. Prøv at find dig selv.
Kim // 16.06.13
medk2002@gmail.com //

Tak for et fantastisk løb! Vejret var bedre end sidste år, men vinden skulle liiiige være der og være en faktor. Men ikke destomindre er det jo det man må tage med når det er et naturløb og ruten går i sand og lands strand og åbne arealer :-)
2. deltagelse for mig og jeg vender med garanti tilbage næste år! :-)
Meget bedre afviklet i år, bl.a. bedre underholdning og "sidde bagefter" muligheder i Skælskør :-) Keep it up
Pia Holm // 16.06.13
Piho@live.dk //

Smuk rute....og meget velorganiseret, indtil vi skulle retur til Slagelse. Der stod i informationsmailen, at første bus retur til Slagelse var kl 14.30. Står ved holdepladsen kl. 14.20, og der får vi så at vide bussen til Slagelse er kørt for 20 min siden, og næste bus til Slagelse først er om 45 min! Det var ikke okay - og MEGET koldt.
Anne Karsvang // 16.06.13
nielsen.karsvang@email.dk //

Tusind tak for et velorganiseret løb. Tak til alle der stod og heppede, klappede og piftede :-). Tak til alle hjælperne - også dem som stod for uddeling af forplejning. I var med til at det blev et rigtig godt løb. Godt organiseret i år omkring starten på halvmaratonen. Dejligt at uddeling af løbsnumre var flyttet til startområdet. Også her en fin organisering hvor man blev spurgt om løbsnummer og henvist til den rigtige række. Ønskeligt kunne være 5-10 toiletter mere. Tak for denne gang. Glæder mig til at vi ses igen i år 2014.
Amanda // 16.06.13
Amandahjustesen@hotmail.com//

Tusind tak til arrangører og alle jeres hjælpere for et super godt og velorganiseret løb!
Kaare // 16.06.13
storebaeltslobet@gmail.com//

Hej Zamel
Jo du gør: http://results.ultimate.dk/smartres/?eventid=1580#box_details_header_anchor
Zamel Zhaian // 16.06.13
zamel@email.dk //

Hej:
Jeg har deltaget idag i Halvmarathon og gennemført med tid på 1:46:09 men mit navn står ikke på resultatlisten.
lotte kofoed hansen // 16.06.13
lottek4@gmail.com //

Hej
Et rigtigt godt løb
Jeg vil hører om jeg har mulighed for at købe en blusen da jeg ikke have fået bestilt en og da det var mit første løb vil jeg gerne have et minde.
vh
lotte
Leif Gundtoft // 16.06.13
leg@flsmidth.com //

Fint løb igen. Frisk vind fra SV og enkelte dryp fra oven. Gode markeringer, spændende rute, men hårdt (som sædvanlig?) ved stranden med vind og sand.
Forslag til næste gang: Find at dele ind i start grupper, men måske skulle grupperne starte med f.eks 2 minutters mellemrum, det kunne give lidt mere plads på skovstien. Der var lige optræk til lidt trafikprop lidt før trappen til stranden ved mosen. Stien snævrer lidt ind, og der er fedtet, så der bremses.

Ellers et perfekt arrangement. Tusinde tak til arrangørerne og alle de gode hjælpere på ruten. Det var rigtigt god med opmuntring og hepning.
Lars // 15.06.13
//

Hvordan er mulighederne for parkering i nærheden af Nytorv i Slagelse?
Michael // 15.06.13
meiner.michael@gmail.com //

Jeg er desværre blevet skadet og er derfor forhindret i at deltage i løbet halvmarathon løbet og da jeg tilmeldte mig bestilte jeg en t-shirt, er det muligt at den kan blive sendt hjem til mig? Og kan jeg give min tilmelding til en anden?
Kaare // 15.06.13
storebaeltslobet@gmail.com//

Nej - du kommer bare og henter dit nummer, da vi går ud fra det er kun deltagerne der gør det - endnu ikke være eet eksempel at andre end løberne henter deres nummer.
Eftertilmelding lukker som hovedregel ca. 15 min. før. I Skælskør dog lidt før, da der er 3 km ned til starten (med bus)
mads jensen // 15.06.13
madsj22@hotmail.com //

Skal man ikk bruge et deltager bevis eller lign for at få udleveret start nr. ? ..
Adam // 14.06.13
Adam.hallengreen@gmail.com//

Hvad tid på søndag er tidsfrist for eftertilmelding?
Kaare // 13.06.13
Storebaeltslobet@gmail.com//

Vi har skrevet forkert - første bus er kl 14:00
Lars // 13.06.13
//

De første busser kører 14.30 - altså 5 timer efter starten af marathon. Er der ingen tidligere? Lars
Kaare // 12.06.13
storebaeltslobet@gmail.com//

Nej det var ikke bare dig. Kortet under Information er opdateret med P-pladser. Beklager den var smuttet
Per // 12.06.13
pybber@gmail.com //

Er det kom mig der ikke kan finde parkeringsoplysminger om parkering i Slagelse på hjemmesiden, som der står i pdf-filen?

Mvh.
Kaare Pedersen // 10.06.13
storebaeltslobet@gmail.com// www.naturmaraton.dk

Vi opdagede det ret hurtigt. Det så ud til, at der var en fejl med headers på den pdf fil USS fik. Det skulle være løst nu - og ellers er indholdet identisk med den vejledning der kan downloades her fra siden.
Morten Jakobsen // 10.06.13
mbj@rts.dk //

Jeg har fået mail med vigtige oplysninger - men link virker ikke!
Jasper Jørgensen // 09.06.13
//

Hvordan gør man med sin bagage
Kaare // 09.06.13
Storebaeltlobet@gmail.com //

Startnumrerne hentes i byparken
Birgit holmegaard // 09.06.13
Birgitholmegaard@hotmail.com//

Jeg kan se at i brevet til løberne står der at startnummer udleveres i Byparken ved start, men i information på hjemmesiden står der Korsør hallen. Hvor mon man henter sit startnummer?
Kaare // 06.06.13
Storebaeltslobet@gmail.com// Www.naturmaraton.dk

Starten er 11:30 for halvmar. Se under information. Der er fire startgruppe der sendes afsted uden pause imellem.
Kaare // 06.06.13
Storebaeltslobet@gmail.com// Www.naturmaraton.dk

Starten er 11:30 for halvmar. Se under information. Der er fire startgruppe der sendes afsted uden pause imellem.
Leif Pedersen // 05.06.13
Luffeposten@gmail.com //

Hvad tid starter 1/2 marathon?
Jeg kan kun se at der er udlevering af startnumre fra kl. 10 og at man bliver sendt afsted i grupper.

Kan man få af vide hvad tid de forskellige grupper starter?
Storebælt Naturmaraton // 04.06.13
storebaeltslobet@gmail.com// www.naturmaraton.dk

Nej der er ikke balonner
Jesper Nørmark // 04.06.13
jesper@noermark.com //

er der ballon-løbere/tidsløbere på marathon distancen?
zamel Zhaian // 29.05.13
//

hvorfor er specialmedalje kun til maratonløberne og ikke til
alle deltagere.
Kaare Pedersen // 20.05.13
storebaeltslobet@gmail.com// Naturmaraton.dk

Ja der er medalje til maratonløberne. det fremgår også under information og her på forsiden.
Nej man kan ikke købe trøje efter den 1-5-2013
René herand // 20.05.13
herand@sol.dk //

jeg vil høre om jeg kan overføres til anden distance, fra hel til halvmarathon?
Martin Köppä // 19.05.13
martinkoppa@outlook.com //

Er det muligt og efterkøbe løbe T-shirt (2013)? Og er der nogen form for finisher medalje til løberne?
Kaare Pedersen // 08.05.13
storebaeltslobet@gmail.com// www.naturmaraton.dk

Nej man kan ikke overføre sit nummer til næste år. Se "No show" reglerne under Informationsfanen.

Starttidspunkt for maraton er 9.30
John Andersen // 08.05.13
Lucy09@live.dk //

Kan jeg gemme mit startnummer til næste år, hvis jeg er forhindret i at deltage i år?
Lars Jensen // 04.04.13
lars.jensen@dadlnet.dk //

Hvornår er der start kl. 09.00 eller 09.30 fra Slagelse? der står et tidspunkt under tilmelding og et andet under information.
Lars Jensen
Kaare // 28.02.13
storebaeltslobet@gmail.com//

Hej. Jeg har tilføjet information over til højre på hjemmesiden. Det er gratis og man møder bare op
Jasper Jørgensen // 27.02.13
jasperjorgensen@hotmail.com//

hvordan tilmelder man sig til prøve løbene og hvad er prisen for deltagelse i prøveløbene
Kaare // 18.02.13
Storebaeltslobet@gmail.com//

Startnumre sendes sammen med chip med posten
Lili Poulsen // 18.02.13
lili.poulsen@gmail.com //

Hvor får man udleveret løbenr. når man skal løbe 5 km?

Lili Poulsen
Ole Echtvad Bergstedt // 23.07.12
oeberg@post.opasia.dk //

Tak for et godt arrangement med mange gode oplevelser undervejs. Jeg har stadig min chip, som jeg gerne sender retur, hvis jeg kan få en adresse.
Herdis Lauritsen // 22.06.12
hlfvo@privat.dk //

Hej og tak for sidst!
Jeg kom i mål med hiv og sving!!! Mine 2t og 12 min. på Broløbet 2011 var en noget bedre tid end i søndags.... 2t 51 min eller hvor meget det nu blev til!!!

nå men jeg blev skadet i anklen og fortsatte bare derudaf, så i målfeltet - væltede jeg nærmest blot ind i det første telt, hvor nogle søde damer puttede is på min ankel - så derfor nåede jeg ikke at aflevere min chip!!
Kan man sende den til jer, eller køre i løbeklubben og aflevere den?
Vh. Herdis Lauritsen
BJ // 22.06.12
berit.jensen@pc.dk //

Hej:) Tak for et super løb! Er der mulighed for at efterbestille T-shirts?
børge T. andersen // 22.06.12
borget.andersen@gmail.com//

Nej, de 4 video'er kan ikke ses på det nedenforstående - linien blev for lang. Det her skulle virke: youtube.com/borgetandersen
Jens N // 20.06.12
jens.neo@gmail.com //

Til alle der venter på billeder, så kan i se dem på Skælskør Løbeklub http://skaelskorlobeklub.dk/ Tak for de mange gode billeder.
Pia Hammerich // 20.06.12
pia-hammerich@hotmail.com//

Mit første 1/2 marathon. En ubeskrivelig oplevelese, fantastisk smuk tur som jeg helt sikkert kunne finde på at vende tilbage til. Kan kun anbefale at tage med..
Jacob Kronow // 19.06.12
jacob.kronow@mail.dk //http://marathonsport.wordpress.com/

Stor tak for et godt arrangement, vind og vejr bestemmer vi desværre ikke selv over. Herlig med de mange og gode depoter, især til sidst havde jeg brug for dem. Har lavet et lille indslag på min blog - om min oplevelse med løbet :)http://marathonsport.wordpress.com/2012/06/17/storebaelt-naturmarathon-3-31-15/
Steen Henrik Nielsen // 19.06.12
reina@bril.dk //

Et godt tilrettelagt løb. Stor tak til de mange frivillige. Gode depoter og mange. Men jeg kan tilslutte mig mûslibare i målområdet.
Det er jo ikke en konkurrence, derfor er der ikke grund til at sprede starten. Det er jo ikke lang tid der går fra ens samlede tid!
Niels Imhoff Nielsen // 19.06.12
nin@progressive.dk //http://www.marathongruppen.dk/

En Viborg løbers oplevelse.
Læs på nedenstående blog.
http://blog.marathongruppen.dk/#category3
Jakob // 19.06.12
jaklyk@gmail.com //

Tak for et super godt løb (marathon). Det er første gang jeg har deltaget i Storebælt Naturmarathon. Rigtig god forplejning på ruten.
Måske lidt frugt/ müslibare (som på ruten) i mål. En pose æblebåde kan være lidt i underkanten hvis man er "løbet ned".
Er det muligt at printe et diplom ?
Vi ses til næste år.
Mvh
Jakob
Henning Olsen // 19.06.12
hol@brf.dk //

Tusinde tak til de mange hjælpere. Trods de hårde betingelser havde jeg et fantastisk løb med PR under 3.45. Tak for det. Tabte desværre mit følgeskab med Jens på de sidste 5, håber også at han kom godt i mål.

Venlig hilsen Henning
BJ // 19.06.12
berit.jensen@pc.dk //

Hej:) Tak for et super løb! Er der mulighed for at efterbestille T-shirts?
Kim Jørgensen // 19.06.12
medk2002@gmail.com //

Tak for et fantastisk løb!!

Det var mit første halvmarathon og det skulle naturligvis være så hårdt som muligt med regn, mere end hård vind fra vandet, ufatteigt mange ujævne skovstier og bakker, bakker og atter bakker!! Der skulle graves dybt på de 4 km strand og måske derfor jeg husker det værre end det egentlig var ;-)

Men netop af ovenstående årsag var det helt fantastisk stadig at komme under mit mål på 2 timer!!

Jeg er stor tilhænger at forslaget om at dele starten op i "forventet sluttid" for at gøre den smalle sti i starten mindre pakket :-) Selv oplevede jeg ikke de store problemer dog og jeg startede ca i midten..
Mette // 18.06.12
metlas2@msn.com //

Fantastisk løb! Det bedste jeg har løbet, tænker jeg:-). Vildt og smukt, med sol, regn, rusk og hav og ikke mindst mange og lækre depoter undervejs - jeg stoppede ved dem alle!;-)

Vil egt kun løbe de kortere løb, men kommer helt sikkert til næste år og tager turen igen:-).

Så tak! For t godt arrangement med glade og opmuntrende frivillige på alle poster.
Kaare // 18.06.12
storebaeltslobet@gmail.com//

I behøver ikke returnere chips
Bob // 18.06.12
//

Tak for et godt løb på trods af flaskehalse. 2 spørgsmål: vi kunne ikke finde noget sted at aflevere chippen, men sender dem gerne til ? Der var flere fotografer på ruten - er der et sted billederne bliver offentliggjort ?
Mette Qwist // 18.06.12
mqwist@metteqwist.dk //

Tak for et supervelarrangeret løb på alle måder og i noget af det smukkeste vi har i Danmark.
Fyldt med glade og positive frivillige alle steder, - TAK fordi I gider. Ovenikøbet godt humør på dem, der havde vundet tjansen ved sand og hav, hvor det var umuligt at afgøre, om det var slagregn eller bare havet, der væltede ind over en, mens man løb. En oplevelse!! =:-O
John kom mig i forkøbet (se herunder):
Det er et must med nogle inddelinger efter fart ved starten. Evt start med 5 minutters mellemrum. Så jævner feltet sig bedre, der hvor der SLET ikke var plads til os (lidt frustrende, når man var midt i nogle "gode ben"), og det bør også give bedre plads for maraton- og halvmaratonløbere sammen.
Glæder mig til næste år.
(Fantastiske depoter! Uhm...)
John Pedersen // 18.06.12
joped@stofanet.dk //

Tak for et godt løb selvom vejret ikke helt var med os. Jeg kunne godt tænke mig at man næste år tidsinddelte løberne på ½ marathonen og bad løberne stille sig på en realistisk tid. Det er surt at der er prop den første kilometer. Selvfølgelig kan det ske at man har en dårlig dag og løber langsommere end forventet, men de langsomme burde måske tage lidt hensyn og stille sig bagest....
Ses i 2013
Carsten fra Aarhus // 18.06.12
//

Tak for endnu et skønt og godt arrangeret maraton. Den sidste halvdel fra Korsør til Skælskør er hård, men ruten hører bestemt til de smukkeste i landet. Jeg ville dog kunne nyde turen mere, hvis man ikke konstant blev overhalet af de mange halvmaratonløbere. Det var faktisk noget generende i år (var sidst med i 2009): på grund af trængsel mange steder, men også fordi man virkelig skal koncentrere sig om at holde sin egen rytme. Det må også have været lidt irriterende for halvmaratonløberne at skulle løbe uden om os maratonløbere, tænker jeg. Vi har nok været skyld i nogle "trafikpropper" her og der.
Rita Nedergaard Maagaard // 18.06.12
ritamaagaard@hotmail.com //

Super godt løb. Men jeg kunne godt tænke mig at udskrive diplom, hvor kan man det?
Jakob Dalgaard // 18.06.12
jakob@anjaogjakob.dk //www.sejsdyner.dk

Tak for et super godt planlagt løb. Skal vi ikke blive enige om at I skruer lidt ned for vinden til næste år ? Den var rigtig ond fra Slagelse til Korsør :-)
Lars Nielsen // 18.06.12
lni@seas-nve.dk //

Også tak herfra, for et super godt og smukt løb, med masser af god opbakning på ruten. Kan kun tilslutte mig ideen med forskudt start. Er sikker på at det vil give en endnu bedre oplevelse af løbet. :-)
Bo Christensen // 18.06.12
bo@yad.dk //

super flot løb, jeg ramte dog en mur jeg ikke kom forbi :(
Jeg har stadigt min chip, hvad gør jeg med den ? (jeg bor 3 km fra Ultimate hvis den skal afleveres).
Ellers et superflot løb med mange gode hjælpere som gav god støtte undervejs.
Jeg er en erfaring rigere.
Anders Saxtoft // 17.06.12
anders@saxtoft.dk //

Tak for et super flot løb, med et blandet vejr. Super depoter på ruten. Kommer helt sikkert igen næste år.
Hans Bruun-Jensen - Holbæk LMK // 17.06.12
// http://holbaek-lmk.dk/

Tak for et super arrangement, super dejlig natur, det var første gang jeg deltog i løbet med en Halvmarathon selv om der både var regn - god vind og sol - så kunne man da godt finde på at komme igen. Super forplejning ved depoterne særlig melon og ananas og jordbær i top :-)) Hvor kan man se billeder fra løbet ? tak for et godt løb.
Carsten Hansen // 17.06.12
//

Tak for et godt arrangeret løb, (2012) vejret taler vi ikke om, men bare en god og dejlig oplevelse
stevie lesiow christensen // 17.06.12
//

Vil gerne sige tak for et rigtigt god arrangement og tak for de gode tilråd på vejen. Det var mit første halvmarathon og er sikkert ikke mit sidste. Syntes det vil være en god ide fremover, som det er forslået at gruppere løberne ved starten så man undgå at skulle vente - når der bliver klumpet sammen...
Leif Rasmussen // 17.06.12
//

Super godt løb :-) kan kun tilslutte mig ideen med at opdele i hold så de første 6-7 km ikke bliver så "klumpede" En stor tak til alle de hjælpere som kom med klap og opmundrene ord på vejen
Leif Gundtoft // 17.06.12
leg@flsmidth.com //

Knaldgodt arrangement.
Tak til det lunefulde juni vejr for både vind og vand køling undervejs :-)
Gode hjælpere og vejvisere.
Kan nok ikke gøres meget bedre.
Eneste anke var lidt trafikprop ved trappen ved skovstranden. Måske skulle man overveje at start løberne i grupper ved halvmarathon starten. F.eks. 3 grupper med 400 - 500 i hver. Det vil måske give lidt mindre trængsel igennem skoven??
nanna berg // 17.06.12
nanna.berg@hotmail.com //

I har gjort det igen!! Arrangeret mit yndlingsmarathon til UG! Tak igen i år til publikum og de mange søde og tapre, frivillige hjælpere, der måtte stå ( og cykle) i regn og blæst...og flygtig sol. De var alle så søde, smilende og hjælpsomme og havde en opmuntrende kommentar til os, der kæmpede lidt hårdere end sædvanligt, -for det gør man, når vinden er lidt mere end frisk og kommer fra V-SV.
Tak for lækre jordbær og verdens bedste müslibarer. Dem kunne jeg godt have brugt i målområdet!
Jeg ar allerede sat et kryds af den vigtige slags i min kalender, nemlig søndag d.16.juni 2013. På glad gensyn!
Carsten Hansen // 16.06.12
canh@nnit.com // ??

Så er det i morgen starten går, glæder mig til at få en oplevelse
Tina Dalby-Andersen // 10.07.10
Dalby@stofanet.dk //

Mit første halvmarathon, og hvilken smuk oplevelse. Et fantastisk løb i de allersmukkeste rammer. Vender tilbage i 2012. Tak til Susan for godt makkerskab. Det var super at hjælpe hinanden igennem. Vi ses. Mange hilsner Tina Dalby
Poul Petersen // 23.06.10
krullpeter@hotmail.com //

Super godt og velarrangret løb, særligt den sidste halvdel på marathon var utrolig smuk det eneste jeg savnede i målområdet var en kold øl,ellers var det en super oplevelse
Mange hilsner Poul Holbæk LMK
Jens N. // 21.06.10
jens.neo@gmail.com //

Jeg vil også gerne rose dette arrangement.Fantastisk opbakning fra hjælpere. Har aldrig hørt så positive og medlevende hjælper. Super organistion hele vejen fra tilmelding til resultater. Helt igennem fantastisk rute. Fåes ikke bedre. Jeg har kun et meget lille forbedrings forslag. Jeg synes marathon løberne skal løbe med et skilt bagpå ryggen, der hedder "marathon". På den måde vil de få anerkendelse fra bagved kommende løbere.
Fantastisk målområde med masser af atmosfære, musik, havn og sol. (Jeg manglede dog personligt en kold øl bagefter, Harboe er jo medsponsor :-) )
TILLYKKE...dette løb MÅ blive en klassiker på løbskalenderen hos alle.
Palle Jensen // 21.06.10
palle.triathlon@gmail.com //

Hejsa

Tak for et super godt løb, men jeg undre mig lidt over min tid, det ser lidt ud til at jeg ikke har fået en start tid
927 Palle Jensen KTK86 DEN 13:59:27 39:48 1.51, min egentid sagde 1:29:44, men jeg tror jeg startede da løbet blev skudt i gang og ikke da jeg løb over tidtagningsmåtten, og ved heller ikke lige hvornår jeg fik stoppet uret, men det er nok ret tæt på at være rigtigt. Min chip blevt rettet lige inden start, da jeg havde tilmeldt mig med min egen chip, men der var også en med mit start nummer, så jeg løb faktisk med begge.
MVH
Palle
Finn V. Pedersen // 21.06.10
karenogfinn@anarki.dk //

Til alle der står bag løbet, tusind tak for et rigtig godt planlagt og gennemført løb, det er utroligt, at selv vejrguderne var der styr på, også en stor tak til den uofficielle fartholder (Jesper, KAM) i havde sørget for, det var bare fantastisk, jeg er klar næste gang.
Anders Hvilsom // 21.06.10
anders@hvilsom.dk //

Tak til de 3 klubber for arrangementet.
Som altid glade og hjælpsomme depoter, men smil og opbakning. Landets smukkeste rute :-)
Super ide, at flytte målet ned på havnen - luft, vand og plads omkring en. Så mangler vi bare at få høvlet lidt af Møllebakken :-D
Ses til næste år.
Niels Christian Nielsen // 21.06.10
ncn@lite.dk //

Tak til arrangørerne og alle hjælpere for et supert arrangement. Også til den person, der stod for vejret!
Rigtig god oplevelse..
Henriette Stjerne Hansen // 21.06.10
kuhnaustjerne@privat.dk //

Tak for et supert arrangement igår.
Kunne ønske mig en 10 el. 12 km. distance i
programmet. God sommer til alle. :-)
nanna berg // 21.06.10
nanna.berg@hotmail.com //

Kære Kåre og crew. Tak for endnu et velorganiseret løb med søde hjælpere på ALLE poster både ved start, på ruten og i målområdet. Naturen på ruten er vidunderlig med mange smukke kig til både marker, enge, skov, strand og det glitrende Storebælt. Jeg er klar til næste Storebælt Naturmarathon! :-)
Cecilia Arendal // 20.06.10
ca@e-doktor.dk //

Tak for en helt unik løbeoplevelse krydret med gode hjælpere og dufte fra den danske sommer....genialt med jordbær;-))
Jeg var testløber idag for løbesitet: Motionsløb.dk så der ligger en frisk anmeldelse:
http://www.motionslob.dk/
Og jeg mener at det er et løb, man må have på sit cv
Mvh Cecilia
sarah // 20.06.10
frksarah@yahoo.dk //

Min debut på Maraton distancen. Tak til ALLE hjælpere, der nærmest bar os igennem. En stor hånd til Jer, der gav mig så mange hænder undervejs. Det er helt utroligt så meget det betyder....Jeg glæder mig til at komme igen til næste år. P.S undskyld hvis jeg snerrede lidt ved næstsidste vanddepot, jeg var bare en anelse træt :-)
margrethe frydenborg // 20.06.10
margrethefrydenborg@hotmail.com//

Tak for et super flot og veltilrettelagt løb i dag, vil klart anbefale det!!! Jan og Margrethe Frydenborg
Annette Egebæk Kaae // 20.06.10
annettekaae@post.tele.dk //

Var spændt på min første halvmaraton, men alle forventninger blev indfriet. Smuk, men HÅRD rute (især alt det strandløb:-)), positive hjælpere, depoterne velplaceret og alle havde smil på læben og klapsalver når man trængte. Alt virkede totalt velorganisret.
Og så hjælper det fantastiske vejr naturligvis.
Det er nok ikke sidste gang jeg tar´ chancen og deltager i Storebælt Naturmaraton.
Niels Ploug // 20.06.10
Nielsploug@live.dk //

Superflotte omgivelser, supervejr Og rigtig godt arrangeret. Altid glade hjælpere undervejs. Mit første marathon (jeg troede sgisme ikke noget var så hårdt). Kommer klart igen til næste år:-)
susan lauridsen // 20.06.10
//

Mit først , men ikke sidste halvmaraton. Tusinde tak for det smukke løb og det gode glade selskab. Og til Tina for at pace mig ;-)
Vi ses næste år
Jens Fisker Carlsbæk // 20.06.10
jfc@innovator.dk //

Tak for et super arrangement - god logistik og flot rute.
Mvh.
Jens
Lars Kahn // 20.06.10
larskahn@hotmail.com //

Super løb og arrangement. Tak for en dejlig men hård dag.

Mvh. Lars
Søren Holte // 20.06.10
soren@holte.net //

Tak for en helt fantastisk dag. Jeres løb er absolut blandt landets bedste. Fantastisk rute og vejr. Super velorganiseret og med en masse søde hjælpere. Målområdet virkede også meget bedre end tidligere. Det var rigtig hyggeligt i målområdet og jeg var ked af at måtte køre tidligt til en aftale hjemme.
Sara Broholm // 20.06.10
//

Jeg havde hørt så meget godt om dette marathon og blev ikke skuffet :-) Super løb, dejlige mennesker og perfekt løbevejr,

Evalueringer 2015

Vi har modtaget evalueringen fra MotionDanmark/Danst Attetik Forbund og resultaterne af den survey, der blev udsendt til alle forhåndstilmeldte.
 
De er grundlæggende rigtig positive. Som sædvanlig er I glade for ruten, hjælperne, stemningen og forplejningen. Der er mange gode kommentarer, som vi alle har gennemlæst. Hvis vi skal trække en overordnet konklusion, så er det bedre markedsføring. Og det tager vi fat på:-)!
 
 

99% er meget tilfredse eller tilfredse

Løbet blev i 2014 evalueret af Dansk Atletik Forbund med et spørgeskema til alle gennemførende løbere. Resultat kan læses i denne rapport. Den korte konklusion:
  • Løberne er i prioriteret rækkefølge mest tilfredse med Ruten, Forplejningen ved depoterne, Stemningen og Den generelle service under løbet
Rapporten er spækket kommentarer til løbet. De relativt få kritiske gennemgår vi altid senest 3 uger efter løbet og lægger planer til året efter. Fx er ét kritikpunkt hjemmesiden - og den er nu opdateret med denne nye hjemmeside. Blandt kommentarer plukker vi lige et par stykker:
Jeg har løbet mere end 100 forskellige maraton(ruter). Naturmaraton ligger klart i min personlige top3 over smukke løb. Det er en fantastisk rute
 
Et udemærket løb, med en lidt mere udfordrende rute end almindelig byløb, meget afvekslende terræn og en god logistik der passer til løbets størrelse. Det er et hyggeligt løb hvor man pga de mange forskellige distancer hele tiden føler man løber sammen med nogen selv om gruppen af marathonløbere egentlig ikke var specielt stor. God stemning og rigtig fin
afmærkning og afvikling af løbet.
 
Vi modtog også en observatørrapport fra Dansk Atletik Forbund - den er ligeså begejstret. De få kritikpunkter arbejder vi på.

DAF-certificeret

Vi er naturligvis også DAF-certificerede, som et af de få løb i Danmark. Det er vi fordi vi lever op til en række skrappe krav til kvaliteten. Læs videre via linket på logoet.
 

Et af Tor Rønnows favoritløb

Tor Rønnow har deltaget i vores løb flere gange, og placerede os som det bedste mindre maraton og bedste maraton efter naturoplevelse. 

Diverse presseklip 2014

Politiken skrev også om den hændelse, hvor en løber fik hjertestop, men blev lykkeligvis blev genoplivet efter hurtigt og sikkert arbejde af samaritter, løbere og redningskorps
 
 
 
 
 
Tilmeld dig vores
Facebookgruppe
Storebælt Naturmaraton | Skovager 35, 4220 Korsør  | Tlf.: 31253504 | storebaeltslobet@gmail.com